Johdon työnohjaajien verkoston tavoitteena on nostaa ammattimaisen johdon työnohjauksen tunnettuutta ja tukea laadukasta johtamistyötä.

Kaikki verkoston jäsenet ovat koulutettuja työnohjaajia (STOry, FINOD), omaavat henkilökohtaista johtamiskokemusta sekä omaavat vahvan teoreettisen johtamisosaamisen.

Verkoston jäsenet haluavat tukea omalla osaamisellaan tässä vaikeassa ja poikkeuksellisessa johtamistilanteessa suomalaisia yrittäjiä. Tarjoamme verkostomme kautta johdon työnohjausta pro bono-periaatteella sitä tarvitseville yrittäjille.

Mikäli kaipaat juuri nyt tukea oman ajattelun, tunteiden tai tavoitteiden kirkastamiseksi, voit varata ajan verkostomme jäseniltä yhteiseen sparraus-keskusteluun maksuttomasti. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tai edes näkemystä johdon työnohjauksesta, ammattilaisemme ohjaa sinut turvallisesti alkuun.


Oheisen linkin kautta, pääset varaamaan ajan ammattilaiselle. Ajanvarauksen jälkeen, saat ammattilaiselta sähköpostiviestin ja linkin etätapaamiseen.


Kaikki ohjauskeskustelut ovat luottamuksellisia. Emme tallenna henkilötietojasi mihinkään, emme hyödynnä tietojasi markkinoinnissa. Yhteystietosi poistetaan välittömästi varauksesi jälkeen varausjärjestelmästä.

Johdon työnohjaajien verkoston puolesta,

Maria-Elisa Kuusisto

johdon työnohjauksen info